skip to Main Content

Участие на Консенто в конференция по Естетична медицина

На 9.3.2019 г Консенто взе участие в ежегодната конференцията на Спектро Груп с участие на над 100 от водещите естетични клиники и центрове в България, която тази година се проведе в столичния хотел Холидей Ин. На конференцията традиционно се представят технологични иновации и нови решения, които да улеснят дейността на дерматолозите и другите специалисти в сферата на естетичната медицина и разкрасителните процедури.

Основни лектори бяха д-р Емил Бърдаров, част от Спектро Груп и клиниката Спектроестетикс, д-р Елеонора Валянова, д-р Лидия Ванеска, д-р Пабло Наранхо (Испания), д-р Ива Стоилова и д-р Илан Каравани (Белгия).

Презентацията на Консенто имаше за цел да въведе лекарите, които се занимават с естетична медицина, в темата за ефективно управление на техните клиенти чрез използването на CRM система (Client Relationship Management). Основните въпроси, които засегна презентацията са:

  • Защо е важно да се управляват ефективно клиентите
  • Какви са най-честите проблеми на клиниките, с които работи Консенто
  • Какво е CRM и какво се предлага като функционалности от една съвременна CRM система
  • Статистика за Консенто
  • Основни модули в Консенто Health & Beauty (Консенто за естетични клиники) – профил на клиента, управление на графика и записване на часове, досие на клиента, изпращане на индивидуални и масови съобщения (кампании), отчети и анализи
  • Мобилно приложение за лекари

Всички слайдове от презентацията можете да видите по-долу.

Бизнес линията Консенто Health & Beauty е разработена в партньорство със Спектро Груп. Първата клиника, която е регистрирана и вече използва платформата е Спектроестетик. Благодарение на консултациите с нашите партньори и получената обратна връзка и насоки от тях, Консенто Health & Beauty е адаптирана специално за нуждите на естетичните клиники и центровете за естетични процедури.

В случай, че проявявате интерес към Консенто Health & Beauty, можете да прочетете повече подробности тук или да ни пишете на business@consento.bg.

Back To Top