skip to Main Content

Според изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) всеки доставчик на услуги е длъжен да предостави на своите потребители възможност сами да управляват личните данни, които събира за тях в хода на дейността си. Consento спазва стриктно този регламент и Ви дава тази възможност в специално създадена за целта секция. Вижте по-долу как можете да управлявате своите лични данни в Consento.

Стъпка 1 - Активация на профила

Ако Вие или Вашите деца сте пациенти на някое от медицинските организации, които ползват платформата Consento, Вие имате създаден служебен профил, за да можете да бъдете обслужени – за целите на записване на час за преглед, прозвъняване от кол-центъра и т.н.

За да се възползвате от секцията за управление на личните данни, трябва да активирате Вашия профил (извън случаите, в които профилът е създаден от самите Вас преди прегледа и е вече активиран).

Активацията на профила става през линк, който е изпратен на е-мейла, с който сте вписан в нашата база данни. Обичайно нашите регистратори взимат от Вас тази информация при Вашето първо обаждането по телефона за запазване на час или при посещение на място.

Ако не сте посочили е-мейл, не ползвате такъв или по някаква причина не сте получили активационния линк, моля свържете се с нашия кол-център за изпращане на друг активационен линк по е-мейл или СМС.

Ако пък вече имате създаден профил, трябва да се логнете в него с е-мейла, с който сте се регистрирали и с избраната от вас парола.

Стъпка 2 - Заявка за упражняване на права, свързани с личните данни

В секцията за „Управление на личните данни“, достъпна през линка със същото име  долу вляво в основната страница на Вашия профил в Consento можете да попълните и изпратите към нас заявка за упражняване:

  • право на достъп
  • право на корекция
  • право на възражение
  • право на изтриване
  • право на ограничаване на обработката
  • право на преносимост

Моля попълнете актуален е-мейл и телефон, за да може наш служител да се свърже с Вас, когато заявката Ви бъде обработена.

Ако имате въпроси относно упражняването на права, свързани с личните Ви данни, моля запознайте се с нашата подробна страница по темата „Политика за защита на личните данни на Consento“.

Back To Top