skip to Main Content
Неоклиник стартира записването на часове за прегледи на своите пациенти в платформата Consento

Неоклиник стартира записването на часове за прегледи на своите пациенти в платформата Consento

Неоклиник през платформата Консенто /Consento/ предоставя на своите пациенти достъп до над 50 лекари в различни специалности и високоспециализирани изследвания –ядрено магнитна томография и компютърна томография.

Чрез партньорството ни с Консенто пациентите вече имат  три възможности за записване на часове за прегледи или изследвания – по телефона, онлайн и чрез мобилно приложение:

Телефонните обаждания се приемат в специализирания медицински кол-център, осигурен технически от Consento, а административно от Верум Здравен Мениджър. Времето, в което пациентите имат достъп до тази услуга е от 8:30 ч.до 20:30 ч., 7 дни в седмицата.

Запазването на час за преглед или високоспециализирано изследване е достъпно и онлайн през сайта на Неоклиник – www. neoclinic.bg. В меню ЕКИП, пациента може да избере специалността на лекаря, от който има нужда. Към профила на всеки лекар има бутон „Запази час за преглед“.  В тази функционалност пациентът посочва минимално необходимите данни, за коректна заявка – възраст, типа и вида на прегледа, запознава се с графика на съответния специалист. След избор на дата и час, се въвеждат данните на пациента. Потвърждение за записания час се получава на посочените е-мейл и телефон. Така пациента  винаги може да направи справка, ако забрави точната дата или час на своя преглед.

С профила си в Consento лекарите от своя страна виждат всички записани часове в своя календар и знаят кои пациенти предстои за прегледат до края на месеца. Медицинските специалисти могат да следят графика си както през браузър, така и в мобилното приложение на Consento за лекари. Те също могат да записват часове за преглед на своите пациенти – в момента на извършване на текущ преглед, телефонна и видео консултация с пациента.

Трети вариант за запазване на час за преглед е през мобилното приложение на Consento. Приложение предлага и други функционалности като: онлайн консултация и електронно здравно досие.

 

Back To Top