skip to Main Content
Ново име на платформата Consento / УебСъветник, нова начална страница и старт на мобилното приложение

Ново име на платформата Consento / УебСъветник, нова начална страница и старт на мобилното приложение

Уважаеми потребители на платформата Consento / Webadvisor,

Искаме да Ви уведомим, че считано от 01.10.2018 г платформата УебСъветник / WebAdvisor променя своето име на Consento, а URL адресът си – от https://app.webadvisor.bg на https://app.consento.bg

Промяната се налага от факта, че платформата се разрасна значително и от първоначалната си функция да обслужва телефонните и писмените консултации с лекар, тя придоби множество допълнителни функции, като:

  • Записване на час онлайн
  • Поддръжка на електронно здравно досие
  • Управление на договори, абонаментни планове, записване на ОПЛ
  • Дневник на пациента (в процес на разработка)

В бъдеще очакваме да включим и други полезни функции, касаещи грижата за здравето, поради което името УебСъветник вече не може да представя по подходящ начин пълния обем услуги, които платформата предлага.

За всички настоящи потребители на платформата няма промени по отношение на условията за ползване. Техните данни за вход в платформата  – е-мейл и парола остават същите, а наличните кредити в профилите им, както и натрупаната до момента история, се прехвърлят автоматично в преименуваната платформа.

Във връзка с промяната на името ще изненадаме всичките ни настоящи и бъдещи потребители с две чудесни новини:

  • Платформата Consent вече има нов, по-красив и удобен изглед на начална страница на потребителя и по-удобен календар за запазване на час за преглед.
  • Вече имаме активно мобилно приложение, което ще улесни ползването на платформата през мобилно устройство – телефон или таблет

Можете да изтеглите мобилното приложение за Android от линка по-долу. През октомври очаквайте и мобилно приложение за iOS (iPhone и iPad). 

Back To Top